måndag 19 mars 2007

Julrosor

Ja eftersom det stormar, regnar och haglar oavbruten så fick vi inte planterat våra första julrosor idag, men har vi har pratat en hel del med dom. Vi kom framtill att fler sådana vill vi ha framöver.
Vi kom att tänka på Ulriksdal på Kivik som vi besökte förra sommaren.

Inte då för deras Julrosor utan mer för att vi ville göra en utflykt och så ville vi köpa en Gremlin som vi sett på nätet. Vi hade tur, för just den vi ville ha fanns en kvar av. Så nu sitter han där vid vår bäck och mottar alla onda andar och troll i vår örtträdgård.
Vi rekommendera ett besök på Ulriksdal på Kivik där det skall vara Julrosfestival den 5-22 april eller varför inte ett sommarbesök kanske i kombination med Kiviksmarknad.

När inte julrosorna och de andra växterna kunde bli planterade för ovädret fick vi i alla fall ut i det, dottern spelade fotboll och då måste man bara vara med. Men hy så kallt och blåsigt, känner oss kalla ända in i benmärgen. Undra om man blir varm igen :=)


Lite vårpyssel blev ändå gjort, björkgrenar som blåst ner och så var det videkissarna, vad gör man då med skräpet? Jo, snöre eller spets och vips så har man ett arrangemang.Kanske ett tips nu när det blåser friskt hos många
kramiz//kullervilla


Inga kommentarer: