söndag 22 februari 2009

Dagen i dag...

började med strålande solsken på gnistrande snö, kan ni tänka er så underbart väder för en utflykt. Vi tar bilen och beger oss till den mysiga gården Kvarndala som ligger utanför Malmö. Här var det loppis idag, hitta inte så mycket men vad gör det. Kaffe med hembakat och en massa att titta på… detta var njutbart.


Klart man handlade något, en skål med prickar i just den modellen som vi samlar på. En glaskanna till mjölk rymmer ca tre dl perfekt till kaffebordet när man är några stycken. En mortel utan stöten, härligt tung och rostig, kan användas till lite av varje och så lite spetsar, så fantastiska hantverk, kan inte få nog av dessa:=))


Sen gjorde vi en avstickare till Ikea, här blev det köttbullar och en del ljus. När vi kom ut regnade det och all snö var på väg bort, ja så är det i Skåne.Just nu står morteln i fönstret och som topping har den fått en glaskupa.

I huset luktar det gott av tvättmedel eftersom vi kokar spetsarna på spisen, de blir så vita och fina.Ha det, nu skall spetsarna sköljas och hängas på tork.Kramis//kullervilla