lördag 13 januari 2007

Ulla Molins...

Många besökare var där den dagen, man fick betala en liten summa för att komma in. Betalade gjorde vi glatt då pengarna oavkortat gick till underhåll av trädgården.Många besökare var där den dagen, man fick betala en liten summa för att komma in. Betalade gjorde vi glatt då pengarna oavkortat gick till underhåll av trädgården.


Man blev helt matt av att titta på trädgården från olika vinklar och se hur den förändrades. Titta på bilderna på bordet här ovan så ser ni hur enormt ”rummet” förändras från ena sidan till den andra.
Vi skulle kunna sätta in fler bilder, men dom får ni ta själva då ni åker dit.
Man skall ju inte berätta slutet på en bok . Det är bättre ni får se helheten själva.

På tal om bok så gjorde vi ett fynd på loppis här om året, se och fröjdas……..
priset för boken då var hela 3.75 . Det får vi trädgårdsälskare inte ens två kassar att bära hem våra planter i nu förtiden.Visst hade Ulla Molin ett underbart sätt att se trädgården på.
kramiz//kullervillaLjus...

i vårt hus nu är det lördag kväll och vi har tänt upp både ute och inne. Det har slutat blåsa, jippi. Nu kan vi tända upp våra oljelyktor i trädgården. Pizza blev det ikväll, ett glas ekologiskt vin (eller två) och värmen från ljusen, gud va mysigt.Lyktorna som brinner så vackert i vår trädgård kommer från ARISTO och är en dansk design. www.aristo.dk här finns mycket mysigt.kramiz//kullervilla