lördag 5 maj 2012

Örtträdgård

Solen, värmen och vi har startat bäcken som går genom vår örtträdgård. Det är härligt när vattnet porlar på och det tyckte fåglarna också. Efter ett par minuter badade en stare och några blåmesar. Det var som om de bara suttit och väntat på att snart är där vatten där i bäcken igen...

Vid kattmyntan i örtträdgården brukar vi alltid ha en kattkorg stående men under hösten gick den sönder. Teebo vår katt tittade undrande på oss när han rullat sig i myntan..... var har ni gjort av min korg :=))
Vi hittade en annan gammal korg men tänkte att den nog hade för höga kanter. Men när vi tittade låg vår goa katt i korgen och sola sig.

Körsbärsträden och päronträden blommar så vackert. Plockade en blomma från ett av träden och satte i glasburken som står hos vår buddha. Kommer att hamna många blommor i den i sommar...

Har också hängt ut nya vindrevor eller vad kan man kalla det. Hoppas det gör så att fåglarna inte gör sina behov på trädgårdsmöblerna som står under päronträdet...Det är härligt att få njuta och pyssla i trädgården.