fredag 14 maj 2010


Det är disigt, kallt, känns mera som höst än vår. I veckan har vi varit ute i trädgården, sågat ner delar av det körsbärsträd som gav vika i fjor. Sen har vi grävt upp en massa barrväxter, tänke plantera vita rosor där i stället. Iceberg tror vi det blir i kombination med någon
klätterros. Vita rosor vill vi ha...har ni några bra förslag...

Har planterat in en del växter som vi fått, bland annat pioner och rosor. Skall bli spännande att se hur de tar sig och vilka färger blommorna har. Blir nog till att flytta runt dessa till hösten :=))
I växthuset har planterats tomat planter och chili. Var på Tomatenshus och köpte mera roliga planter igår. Tog då också en tur in till Sörens granna blommor som ligger i närheten, här inhandlades kronärtskocka, ananassalvia, rosmarin. Alla dessa fanns i trädgården innan men den hårda vintern har gjort att de inte  överlevde.
Sen har det pysslat lite inne med, har målat och tryckt, gjort gipshjärtan och kransar...Vår kamera en Canon G9 har gått i sönder, lider...
Är inlämnat, två år och fem månader gammal alltså ingen garanti kvar. Hoppas den går att laga och att det inte kostar en förmögenhet.
Just nu vill man ju verkligen fota allt som slår ut.


Hoppas ni får en go helg och att värmen kommer