fredag 1 februari 2008

Vår kattunge

Tippx är snart 7 mån och stor och ståtlig. Hon har växt in i familjen och vi älskar henne verkligen.


Foto tagit av svärdottern


Tippx har sina små egenheter, det är fullt ös eller medvetslös..






Tapeter har vi inte många som är hela := ( Nu har goa vännen börjat att klösa på soffan, läste att man kan använda citron för det gillar inte katter, så det prova vi, men då slicka hon i sig det, tror inte det fungerar :=)







Det värsta av allt är att i vårt sovrum har vi trägolv och under våra sängar har det lilla livet börjat kissa. Har skurat och tvättat med allt möjligt och så läser vi att man inte skall använda rengörningsmedel med ammoniak eller klorin, för det är dofter som katter gillar. Så dum man kan vara, har tvättat med detta, och såklart har Tippx tyckt det lukta ännu bättre och gått på samma ställe igen. Så nu används endast såpa att tvätta med och sen har vi torkat med lite ättika för det gillar inte katter doften av, inte vi heller. Detta verkar ha hjälpt och nu går hon i lådan igen, hoppas det förblir så.





Foto tagit av svärdottern
Sen kom vi också på att vår lilla baby kanske håller på eller redan är könsmogen och där av detta beteende. Så det får bli en pling till veterinären och p-piller kanske. För vi hade tänkt oss att längre fram skall vår baby få en kull ungar om vi hittar någon söt kattpappa som vill träffa henne :=) Ni vet kanske någon.

Kramiz //kullervilla