lördag 31 januari 2009

Loppis fynd

Tanken var att åka och titta på lite folk, fika och njuta av att bara vara på en stor och trevlig loppis. Alltså inte shoppa. Allt detta gjordes utom att det fanns saker som ville följa med hem. Tittar alltid efter trädgårdsböcker när vi är ute, oftast finns det inga. Tror att de inte lämnas in utan får ligga kvar i bokhyllorna. Men denna gång fanns det och då måste man ju shoppa:=) För vem kan motstå böcker för tio kronor styck…
En gammal porslinsburk med texten mannagryn, blev bra som vas till tulpaner, en härlig ljusstake med en låda till förvaring av ljus trillade också ner i korgen.


Ett underbart kvinnoansikte fick också följa med hem. Undra egentligen hur många olika ansikten vi har, är lite svag för dessa.Ett underbart kvinnoansikte fick också följa med hem. Undra egentligen hur många olika ansikten vi har, är lite svag för dessa.


När sen tulpaner inhandlades så blev det plättar i luften också. Tänk, vi som inte skulle shoppa. Väl hemma så fick plättarna lite vitt vaxat papper runt sig istället för en ytterkruka. Blev riktigt mysigt på köksbordet
I köksfönstret har körsbärsgrenarna som togs in och sattes i vatten slagit ut, njuter av en försmak av våren inne.
kramiz//kullervilla

Tävlingen avslutad

Hej alla goa tävlande och alla andra goa.
Så var tävlingen avslutad och tre vinnare har vi dragit fram. Vi vill tacka er alla för ert intresse, roligt att så många ville delta. På detta vis har vi funnit många nya bloggar som vi kommer att titta in till framöver.Skulle vilja ge er alla pris, men en tävling är en tävling… Så här kommer vinnarna.


FÖRSTA PRIS, ett svart halsband med ett hänge gjort av en sked i nysilver.
Den glade vinnaren blev Åsa med bloggen Åsas trädgård

ANDRA PRIS, ett behandlat linstycke med texten Carpe diem.
Gick till Tesa med bloggen Uti vår hage

TREDJE PRIS, ett kors gjort i luffarslöjd.
Detta gick till Erica med bloggen Bra vinsterEtt Jätte GRATTIS till er från oss på kullervilla.
Maila era adresser så dimper vinsten ner i brevlådan :=))))

Kramiz//kullervilla