torsdag 10 maj 2012

Må bra utflykt...

I helgen som var
har vi varit ute på må bra turer. Lördagen var dottern och jag först på barnloppis, sen på Emmaus fredriksdals loppis, här tittade vi runt och åt en god bakpotatis ute i solen. Rekommenderar verkligen deras café. Turen gick vidare till lite mera loppisar och avslutades i Västra strö 39. 
På söndagen samlades ett glatt tjejgäng det var tid för vårutflykten.  Vi begav oss till Harlösa och gjorde ett besök i Mor Augustas garage. En helt underbar butik med så mycket kärlek och lycka. Man kan bara gå runt och njuta och allt vill man ju ha med hem :=)
En vattenkanna modell förr hängde i ett träd men användes nu som kruka för penseer...mysigt

En sådan kanna fick följa med hem. Den står nu i vårt uterum med en blomma som inhandlades på Boningshuset som vi också besökte...

Vi gjorde också ett stopp på Flyingeplantskola, massor av växter och massor av folk. Det enda jag köpte här var en plättar i luften som behövdes till den nya kronan som hänger i uterummet.
En ljushållare på en pinne inköptes i Västra strö. Tänkte att den skulle hamna i en kruka men ångra mig och satte den i den gamla tratten som står i uterummet.
Nu  skall där bara komma i ett ljus :=)Tänk vad bra man kan må av att skratta, umgås och njuta med ett glatt tjejgäng.
Ny är energin på topp...3 kommentarer:

Monica sa...

Det verkar ha varit en mysig och givande helg!
Kram, Monica

Mon jardin en ik sa...

Finns det något som ger mer energi en en shoppingrunda med glada tjejer?
Fina saker hittade du.
ha det fint
Anje

samson sa...

vilken härlig runda ni varit ute på
ha det så gott
maggan