fredag 13 juni 2008

Trädgårdsrunda del 3...

Vi är fortfarande på lördagen den 7/6 och kör omkring och tittat i trädgårdar :=) På väg mot Ängelholm passerar vi en trädgård som går i Thailändsk anda. Vi var här för några år sedan och det är alltid roligt att se hur det har förändrats. Här var vackert innan men nu kände man verkligen utlandet här :=) Solen gassar och det är nästan vindstilla och denna trädgård…Nu går färden vidare till Ängelholm och en annan mysig trädgård med portaler, lusthus med jordtak och ett roligt stilleben mitt på gräsmattan. Ser ni flaskan? Inte skall man köra rullebör med sådant i kroppen :=)

Nu hade vi bara en trädgård till vi skulle besöka i dag och detta var också en fantastisk trädgård som ett äldre par lagt hela sin själ i.
Efter denna trädgård gick färden till en liten plantskola som ger hela nettot till biståndsprojekt till folket i Zimbabwe.

Här köpte vi lite och nu var det en hel del nya växter i bilen, för hos de flesta som har öppen trädgård kan man köpa lite plantor och det är lätt att köpa på sig :=) Nu styde vi färden hemåt, nöjda harmoniska och fulla av inspiration.

Kramiz//kullervilla


Inga kommentarer: