söndag 16 mars 2008

BÄST och PEST…

Lily med den härliga bloggen Lily of the valley är en mycket kreativ tjej som ger en både inspiration och glädje.
Lily har bett oss tänka till om vad vi upplever som BÄST och PEST i vårt hem.
Alltså en liten utmaning som vi gärna hänger med på.


Så har vi då kommit till valet, vilket tar vi då först, okej det får bli PEST.
I vårt liv finns där så mycket skrymslen och vrår att ställa sig i. En liten vrå kan för oss vara en liten udde på Österlen. Ett litet skrymsle, kanske en grotta i slutet på en stig. Låter flummigt eller hur? Vad är då pest för oss, jo TIDEN. I vårt hem fungerar tiden på samma sätt som utrymmen gör. Alltså, desto mer utrymmen man har desto mer samlar man. Känner ni igen er :=) PEST för oss är alltså att få tiden att räcka till och nog hade det blivit så, att om vi fick dubbelt så mycket tid på varje dygn så skulle vi säkert vilja göra dubbelt så mycket. Vi har så många projekt i våra tankar, det ritas och diskuteras, en del blir till verklighet annat drömmer man om. Det är pest att inte hinna med att förverkliga allt man vill, med det är väl så livet skall vara, fyllt av drömmar.Så har vi då kommit till BÄST.
I vårt liv finns så mycket skrymslen och vrår att ställa sig i. En liten vrå för oss kan också vara vårt växthus. Ett litet skrymsle också vår underbara örtagård med bäcken som slingrar sig fram, med alla dofter, smaker, fåglar och fjärilar. Här trängs idag över 140 olika örter med oss som lägger våra hjärtan och själar i att sköta den. Varför är denna då det BÄSTA i vårt hem? Jo, för här tycks tiden stå stilla. Här får man lugn, här får man ro.


Vi utmanar och vill att ni tänker till, vad är BÄST och vad är PEST i ert hem.


Fyra vindar - är en rostig skrotsamlare :=) som ger så mycket av sig själv och skriver på ett mycket roligt sätt. Har en butik som vi hoppas vi kan besöka i sommar.


Loppisliv - en bloggare som har koll på det mesta, en verklig fyndare, så roliga att se allt som köps och sedan skapas om till att bli något unikt.


Lottas trädgårdsblogg - gillar att skapa och fixa, en livsnjutare och mycket positiv tjej som ger alla trädgårdstokar så mycket.


Vita Englarum - är en så mysig blogg, djurvän och en fantastisk pysslare, här kan man alltid få inspiration.


Åsas trädgårdsblogg - här kan man få tips om det mesta, en kreativ böna som alltid lyckas fixa till det, man blir alltid så glad när man varit där.


Och regler är som följer:
Länka till den som utmanat.
Visa Bäst och Pest
Utmana 5 personerKramiz //kullervilla
Kommentarer (12)

Inga kommentarer: