tisdag 27 november 2007

Konstig, men när vi är ute och går så finns nästan alltid en kasse med i fickan. Är det någon som känner igen sig? Är väl lite av sakletaren som kommer fram. Promenerar ofta ut ur byn och hamnar då mitt på landet. Såg idag att korna fortfarande är ute, men det är de kanske året om. Skall hålla koll på detta :=)
Höstfärgerna gör en helt matt.
Benveden är bara helt underbar, lyser med sin röda färg och för att inte tala om dennes underbara frukter som vi tycker liknar små blommor. Detta är en växt som jag aldrig tidigare lagt märke till, såg den för första gången i Apotekarens trädgård. Tänkte en sådan måste vi bara ha. Nu fanns den överallt på vår promenad och nere i ett dike stod ett litet skott och vips var det i vår kasse och nu är det planterat här hemma, hoppas att det klarar sig.


Tittar ner i en skogsdunge, oj, där har nog en bonde slängt trädgårdsavfall och vad ser vårt öga? Pelargonior, måste ju bara räddas, så ner i kassenSen hamnade en del rönnbär, nypon mm i kassen, skall användas till att göra en krans till fåglarna.En massa löv fick vi också med hem, dom har vi gjort en krans till dörren av.
kramiz//kullervilla

Inga kommentarer: