lördag 24 november 2007

Amaryllisen…

måste ha växtvärk så som den sticker i höjden. Men oj vad ostabilt den står, fixar med lite ståltråd och pärlor en dekorativ hållare till den.
Nu känns det att vi närmar oss jul, tog en tur till en loppis där fanns massor av julsaker. Skulle som vanligt inte ha något, men inte kunde vi motstå denna fina träljusstake.Så det var bara att plocka fram målarfärgen igen.Är helt betagen varje gång vi målar, tänk att lite färg kan göra så mycket.De tre änglarna köptes också. De bara torkades av och sattes upp, de är bara så fantastiskt fina. Tänk så vackra och var har ni stått i så många år kan man undra, tänk om dom kunde tala.. Under dom finns prislappen kvar, inköpta på Epa för 2,95 det känns som det var länge sedan.
Denna ljusstake var i guld och nu är den vit målad. Tycker
att den passar så bra med vår tavla.Dagen avslutades med plankstek och rött vin.
Dottern spelar fotboll och vi hade tippat hur det skulle gå i varje match och tro det eller ej, när serien var slut så hade vi vunnit andra och tredje pris. Andra pris var ett presentkort på en restaurang i stan och tredje var en flaska rött. Så ikväll hämtade vi hem mat och drack ett gott rött vin till det. Alldeles gratis :=)kramiz//kullervilla

Inga kommentarer: