söndag 20 januari 2013

Lite ny färg.


Så här i början på det nya året har vi målade om vårat tv-rum. Härligt och ljust blev det med vitt på väggarna. Kan inte riktigt förstå hur vi kunna måla det gult en gång i tiden. Men det var då och sen förändras man hela tiden på resan.
Men så mycket det drar med sig. Bokhyllan åkte ut  och in en tv-bänk. Fattar inte att en bokhylla kan rymma så mycket som man inte behöver :=) Hittade gipsavgjutningar som gjordes av barnen för länge sedan. Dom kan man ju inte slänga, så efter lite funderingar fästes dom på en bit flytved.Helt ny stil fick det bli i rummet, lite natur med lin i kuddar/ gardiner och fårskinn mm.
Lite fåglar flyttade också in...


På bordet ny duk och en gammal diskus med en ostkupa över och i den ett horn. Äskar det här med att använda saker till något helt annat än vad det är tänk för.Så roligt att skapa helt nytt, sen slänga sig i soffan och njuta av en bra film med super ljud som mannen fixat...


4 kommentarer:

Susie på Stjärnarve sa...

Jag håller med dig, det är jättekul att använda saker och ting till något helt annorlunda!
Vi hade vita väggar i 30 år(!) eftersom jag älskar att byta stil och färg i alla rum. Men...så flyttade vi hit och då blev det svagt grått i sovrummet, milt orange & silver i gästrummet (där är man ju inte så ofta) samt svagt aprikos & engelsk rött i hallen - resten blev vitt. Men så 2011 målade gubben en gråblå fondvägg i v-rummet samt likadan bakgrund i det stora vitrinskåpet och jag blev faktiskt väldigt nöjd! Nu håller jag på och "jobbar på" att han ska måla om i hallen, det var ju snart 10 år sen vi flyttade hit!!

Mon jardin en ik sa...

Det är så kul att ändra då och då.Planerar nu till sovrummet. Den är bara målat men jag ska ha en väg med en vacker tapet har jag kommit på.Fin ostkupa du har.
Ha en bra vecka.
Anje

Monica sa...

Åh, ni har redan startat med årets projekt! Här har det inte blivit något än... vi får väl se vad det blir framöver, för visst är det roligt att förnya sig!
Ni fick ju ett helt nytt rum!
Kram, Monica

Ninne sa...

Verkligt fint o mysigt.. Jag gillar att Du använder "gamla" grejor till ngt nytt
Kram Ninne