måndag 5 mars 2012

Vårtecken...

Här i Skåne har det varit vår i luften hela helgen. Har varit ute i trädgården och klippt ner en del som fick vara kvar i höstas. Gud vad skönt det är att pyssla i trädgården igen, att höra barn som är ute och leker o hoppar studsmatta det är vårtecken det. Ett annat vårtecken är att vi går och ser träningsmatcher i fotboll. Vi har också hunnit med ett besök på Hus o Hem mässan i  Malmö. Där  fick vi massor av tips och inspiration till vår kommande badrums renovering och massor av  ljuvliga vårdofter  från alla blommor som fanns där...

Vi köpte penséer med oss hem som nu står i uterummet i  väntan på att bli placerade. Kanske i en läcker väska  som dessa vi såg på mässan...Vill ni läsa och se flera  vårtecken så titta in till


8 kommentarer:

Monica sa...

Härliga vårtecken!
jag har också varit ute och klippt ner vissna perenner, räfsat och sånt! Så skönt att äntligen kunna göra något i trädgården!
Vårkram, Monica

Viveka på Humlebacken sa...

Mässan missade vi i år, men det var ganska lite trädgård har jag hört. Njuter av dina bilder i stället.
Kul att du vill vara med!

Gunilla sa...

Vilka härliga bilder.
Penseerna det är ju en fantastiskt fin vårblomma som tål lite kyla också.
Smart att plantera dem i en väska riktigt snyggt.

Ha en fin vecka
Gnilla

Ninne sa...

Njuter av dina foton o vilket tips. Jag har "en del" gamla väskor i gömmorna. Där kan nog vara ngn som duger som Kruka??
Kram Ninne

Susie på Stjärnarve sa...

Vad skönt det låter när du skriver om att jobba i trädgården! Här är det inte läge för det ännu precis, vi har fullt med snö fortfarande trots strålande sol i flera dagar. Men...det har varit isande kallt så den smälter inte!!

Erika i Villa Lilja sa...

Ja man längtar verkligen till trädgården nu.
Vilka fina bilder från mässan, retar mig lite att jag inte hann dit denna gången.
Kram Erika

Lena/isis sa...

Så mycket längre ni har kommit. Men så är det...Måste också dock fixa lite penseér snart.

Kram

Mon jardin en ik sa...

Det är alltid lika roligt att läsa alla svenska blog. Vilken skilnad mellan Skåne och Jämtland t.ex.Men helgen har tydligen varit underbar i hela det avlånga land i norr.Just nu skiner solen här men det är inte särskild varmt.
ha det gott
Anje