söndag 29 januari 2012

Byggfabriken

Fredag eftermiddag begav vi oss till Malmö för att bland annat göra ett besök i byggfabrikens butik. Vi har en tid pratat om hur vi skall renovera vårt ena badrum. Tänkte att vi kunde få inspiration och de fick vi verkligen. Stora idéer och små som nu skall funderas på. Oftast är det de små detaljerna som gör det.
När vi  renoverade köket tog vi god tid på oss och ett av de stora problemen var vilken kran vi skulle ha. Vi bestämde oss för en med duschslang som man kan dra ut och det har vi absolut inte ångrat. En liten detalj på vår kran har vi själv skapat, handtaget från en gammal cykel har blivit handtaget på vår kran. tycker det är roligt med de små detaljerna :=)


Åkte också en tur till Ikea där vi bland annat köpte några krukor med krokus, när dessa skulle planteras i olika ytterkrukor kom den blå termosen fram som nu får en plats i ett av fönstren ett tag. Det ena ger det andra lite mera blått.

Krokusen fick lite olika ytterkrukor, några hamna i en mjölkkanna.


Nu skall vi fundera vidare på renovering av badrummet.
Kom gärna med tips om badrumsrenoveringar.

4 kommentarer:

Lotta 8`) sa...

God morgon, denna sköna söndag :) Sitter med tända ljus och kaffekopp och njuter av ledighet och just nu, inga måsten.
Jag funderade på en tur till Ikea, det var just krokusar som lockade, men åkte till loppis istället, och det besöket förde med sig lite jobb :)
Spännande med badrumsinredning, inga tips direkt men själv älskar jag teak-inredning i badrum, naturmateriel och lättskött, drömmer om stort vitt tvättställ, en ho liksom, ja du vet :)
Ha en skön söndag, kram ♥

Mon jardin en ik sa...

När vi flyttade till lägenhet gjorde vi om allt. Badrummet var svår men jag valde en glasväg framför duschutrummet. Ingen duschkabin i alla fall men fritt inlopp.Är ganska nöjd med det, sedan fick det bli en väg med italiensk glasmosaik i turkosnuancer. Jag ångrar lite mitt tvätt fat det är ursnyggt men fyrkantig och därmed svårt att göra ren.
Lycka till med allt.
Ha en fin söndag
Anje

Susie på Stjärnarve sa...

Visst är det fantastiskt kul att ändra och bygga om och dekorera om! Lycka till!!

Monica sa...

Ja, Byggfabriken är verkligen en riktig skattkista att ösa ur, om man gillar den gamla stilen men vill ha det nytt och fräscht! Vi har varit där många gånger!
Kram, Monica