torsdag 29 december 2011

Rosor...


Lille julafton gick vi ut i trädgården för att plocka in julrosor, med oss in hade vi också vanliga rosor. Kunde också plockat ett fång ringblommor men på något sätt tog det emot, det är ju vinter eller...
Upp och nervänt är det allt.  Bilden togs på Ven juldagen i fjor. Vad kallt det var på vår promenad, ville knappt ta av vantarna och fota...


I år på juldagen behövdes inga vantar eller tjocka kläder på vår promenad.Tänk precis ett år mellan bilderna, föredrar att gå utan vantar :=))7 kommentarer:

samson sa...

viken skillnad det är,förra året vid denna tiden hade vi haft snö i 2månader,ha det så gott,maggan

Susie på Stjärnarve sa...

Ja, vantar är något man inte så gärna vill använda, speciellt inte när man ska gå med hunden kopplad, men man är ju tvungen till det ibland. Idag är det varmt men det blåser dock en hel del och det är inte heller kul det heller!

Maarit sa...

Nog är det speciellt! Vi hämtade mynta att krydda julkoftor på julafton från kryddlandet.. Det ser nästan likadant med vår brygga, bara senaste stormen hade tagit loss en stor bit och kastat till stranden.

Mon jardin en ik sa...

Vädret är verkligen helt konstigt. Hoppas bara att det inte kommer att bli så där jättekallt nu när allt har kommit så långt som det har blivit här. Såg en blommande forshytia, tulpanträd med stora knoppar och blommande påskliljor.
Önskar dig ett Gott Nytt år.
Anje

Monica sa...

Oj, vilken skillnad på de två bilderna! Visst är det vackert på den översta, men jag föredrar den nedre alla gånger!
Må så gott, kram, Monica

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Härligt att se de två bilderna, ja världen är upp och nedvänd även här uppe i norr. Isarna har inte lagt till ännu hos oss, mkt ovanligt. Snön kom på allvar till julafton.
Gott Nytt År önskar jag Dig.
Carin

Annika Christensen sa...

Äntligen kom jag hit!
Vilken skillnad och vilken vinerbild!!!
Ha ett gott slut och ett Gott Nytt
Annika