torsdag 20 januari 2011

Vår i luften.

Sol och blå himmel, vilken känsla.  Vill springa ut i trädgården med kameran och se om det finns liv efter all denna snö. Tänker till lite och klär mig i vinter kappa och tofflor...

Går först en sväng och bara njuter av allt som varit gömt i snön...
Sen kryper jag ner i rabatterna och här finns det liv...
Snödroppar på gång.

Kan det vara tulpaner...


Julrosknopp...


Mera julrosor...

 Det finns hopp om våren...9 kommentarer:

Monica sa...

Åh, så härliga vårvinterbilder! Kul att du också har hittat snödroppar i din trädgård! Och tulpaner - det har jag inte än!
Kram, Monica

Ruben sa...

Visst är det härligt när snön försvunnit och man hittar både snödroppar och annat!! Minsann tror jag inte att det är tulpaner!
Ha det gott!
/Ruben

mammi sa...

Jo visst hittar man gobitar när snön smälter. Det jag hittar mest av är eklöv!!! Eftersom vår ena ek fäller löv från sept - maj (pest och pina)Men då är ju våren extra välkommen.
Kram

Marita sa...

Har snön redan försvunnit?! Hos oss är det säkert över en meter snö på blomrabatten..och lite till kommer det ju hela tiden. Så här får man vänta länge på våren.
~marita~

billan sa...

Tack för titt hos mig:)
Härligt är det när vårlökarna äntligen tittar upp, hos mig sover allt under meterhög snö.....
Må så gott och ha en fin helg!

NinaH sa...

Oj! Du hittade mer än jag gjorde!;-)
Ljuvliga bilder!
Ja, oh vad det är härligt nu! Även om man kanske mentalt måste förberedda sig på att det kan komma något enstaka "bakslag" så har hoppet tänts åter!

Susie på Stjärnarve sa...

Vi har strålande sol och har haft det ganska varmt sista dagarn, trots det ligger snön kvar. Inte 17 har vi barmark med skott som sticker upp inte! Jag är fruktansvärt avundsjuk!!
TREVLIG HELG
Susie

Loppisliv sa...

Vad härligt när man hittar de första snödropparna, jag ser att ni har barmark, så våriga härliga bilder du visar. Här har vi ännu massor av snö, längtar förfärligt efter solsken och små knoppar som sticker fram ur jorden, tänk vad lite det behövs för att man ska bli glad egentligen :-)) Ha en fin vecka. Kramis P

Lily sa...

Härliga vårtecken!
Det hoppet lever jag på :)

Ha det gott
Kram Lily