torsdag 11 november 2010

Julpynt...Nu har äntligen alla pellisar hamnat tryggt för vintern.

Knoppar och blommor som fanns kvar får pryda vårt köksbord. känns nästan som lite sommar...

Men inte är det sommar,  kallt och pinnigt . Har handlat kuddmossa i dag och då slank där med årets första julpynt, en liten ängel som skall hänga tillsammans med andra änglar i kristallkronan till jul...
Nu går det med stormsteg mot advent, kuddmossan skall användas till årets adventsstake...

Nä nu åter till pyssel, skall sätta öljetter i det nytillverkade trycket...

Ha en riktigt go helg.5 kommentarer:

gittan sa...

Julen närmar sig med stormsteg och även om jag tycker att det känns för tidigt så har jag tvingats plocka fram den i butiken. En av dagens kunder hade synpunkter på att jag har tomtarna framme men man ska hinna sälja sakerna också... advent är ju om två veckor! Måste få fråga var du köpt kuddmossa? Ännu ett vackert tryck från er =)
Kram

Lotta 8`) sa...

Mmmmm gillar ditt tryck med madonnan :) lite adventsinspirerat? Ja, det är kul med pyssel, har grejat lite hemma idag när jag samtidigt kurerat viruset jag har fått.
I morgon skall jag nog titta till lilla växthuset, där blommar nog inga pellisar, på sin höjd murgrönsviolen.

Ha det gott, kramen :)

Monica sa...

Oj, här ska det först firas Mårten Gås och sen ska det hinnas med en resa till Thailand och Kambodja innan det blir dags med julpyssel...
Känns plötsligt litet stressigt!
Ha en fin helg, kram, Monica

Möllebacken sa...

Ja det går fort nu, så mycket som ska hinnas med. Det är så vackert med kuddmossa. Så vackert tryck, passande nu till jul.

Kram Pella

gittan sa...

Tack för tipset! Ang. tandläkaren; jag fick ju dragit ut en visdomstand för en tid sedan. Inför den pärsen röntagde de hela käken på mig (kostade 700kr bara för röntgen) talade om att alla tänder i övrigt såg jättefina ut... Igårmorse när jag borstade tänderna spottade jag ut en kvarts tand i vasken!? Nog måste de väl ha sett på röntgen att tanden varit sprucken?