lördag 6 mars 2010

Växthuset...

har inte gått att komma in i sedan december månad. Men nu när det har töat och vi har slagit bort is framför dörren kom vi in igen.
Ingen hade varit och städat upp vår kreativa röra utan den får vi allt ta tag i när det blir varmare.
Olivträdet som planterades i jorden här inne i våras såg allt lite tagen ut. Men hoppas det klarar sig.
Plättar i luften som har sin plats nedanför oliven såg hemsk ut, men faktiskt några gröna blad, så kanske den kommer igen.
Den här växten ser hel hängig ut...Kanske lite självförvållat.Men lycklig att komma in och titta till allt, snart kan man njuta där också


8 kommentarer:

vita zara sa...

Hej
Ååååå viken härlig kreativ röra, precis som om det skulle varit hos mig,om det var vårligt här, allt är under snön, så glad man blir att få se nåt sånt där levande nån gång.
Ja det är otroligt att sånt där kan övervintra hos er.
Hoppas det går bra med olivträdet, det ser då piggt ut.
Ha en fin helg.
Kram Zara

A home far away sa...

Kikar in och önskar trevlig helg!

Kram Gunilla i Singapore

Lily´s nya... sa...

Jag gillar den kreativa röran! Det börjar klia i fingrarna nu. Har köpt hem två krukor, tête a tête..
Ha de gott
Kram Lily

andré sa...

Visst är det skönt nu när man äntligen kan komma in i växthusen igen! Jag hittade också en agave som såg väldigt ledsen ut, men de brukar klara sig så jag hoppas de gör det i år med. Ert olivträd ser finfint ut, tycker jag. God helg!

Gårdsromantik sa...

Snart!

Vi hade växthus på förra gården - är så sugen på ett igen.

Kram Maud

Loppisliv sa...

Hallå där mitt i natta :-) Har tonårsdottern ute på galej så här sitter man och bloggar för att få tiden att gå, hönsmamma som man är :-)Ett tag sen sist jag var här och kikade. Växthus gud så härligt, det är en dröm för mig att få ett. Mysigt nu när våren börjar komma, idag när solen sken kände man nästan att det är på väg nu, äntligen!!! Konstigt nog så har mina olivträd (3 större och 2 mindre) klarat sig utmärkt vintrar och somrar genom åren, verkar vara my kind of plant..hihi för så värst gröna fingrar har jag då inte annars.

Tack för kommentaren om reportaget, blir så himla glad. Själv tycker jag att allt ser annorlunda ut idag, man ändrar ju så mycket hela tiden och fotona är tagna för snart ett år sedan. Det händer mycket under ett år, mer än man tror. I sommar måste jag sätta fokus på vår trädgård som är lite försummad:-) återkommer ev med lite frågor till dig, behöver nog lite goda råd på vägen. På återseende :-) Ha en fin söndag. Kramis Paula

NinaVästerplana sa...

Hej på er....
Nu har jag gjort ett nytt försök o få med er på blogglistan.... ni verkar svårfångade ;-)
Så härligt o ha ett växthus som det kan bli en röra i.... Mitt växtlusthus är ju inte färdigt riktigt, saknas lite väggar o en dörr :-) Häromnatten hade hjortarna sökt sig in där o smakat på lite plantor som stog kvar sen i höstas...
Hoppas ni har´t riktigt gôrgôtt
Nina

Mycket annat & lite betong sa...

Vad härligt det ser ut och snart är det dags!

Hälsningar Agneta