fredag 22 januari 2010

Skapa

och återvinna har alltid varit vår stora förtjusning. Vi sparar och sätter undan prylar som vi sedan plockar fram och gör om. En svart smidesljusstake som inköptes för så där en tjugo år sedan har många gånger varit på väg till tippen men något har gjort att den inte hamnat där :=) Nu har den fått nytt liv med hjälp av lite färg, gamla spetsar och glashållare till värmeljus. Ljusstaken målades, på glashållarna sattes spets och sedan målandes de så att glaset inte blev helt täck. En guldfärgad ängel blev vit och hängdes i lite spets på ljusstaken.

Ljusstaken blev en höjdare, alla som varit här kommenterar den. Så har ni glaslyktor som ligger så fixa till dom en smula och de ger ett ljuvligt sken.
kramiz//kullervilla

7 kommentarer:

gittan sa...

Hos er saknas aldrig fantasi för nytänkande! Smidesstaken har jag återvunnit till Lions men ljushållare som dina har jag liggande. Kanske skulle jag göra dem fina till en av smidesstakarna som sitter på väggen...

Pysselpalatset sa...

Men så vackert.. så inovativt. Bästa tipset idag.. tack för att du delar med dig. kram Jeanette

livet på utanäs sa...

Sååå fint ni har fixat till den...
Visst är roligt att kunna återvinna sånt man redan har hemma =)

Ha en toppen helg !
Kram Sussi O

vita zara sa...

Hejsan
Men den blev ju verkligen jättefin, hur kunde ni komma på det. Väldans snygg.
Vad fint du fångade kattungen som blev rädd.
Vad söta de är katterna.
Ha det så bra.
Kram Zara

Knatten sa...

Jag säger bara som det kommer från min mun: Skitsnygg!!! /Knatten

maloppa sa...

Va smart, det skulle jag aldrig komma på. Det blev verkligen snyggt!!

vita zara sa...

Hej
Tack så jättemycket för din snälla kommentar, i min blogg.
Tack för svaret om bilderna, du är jätteduktig, jag förstår att det nog tar en rejäl portion tid att fixa bilderna, jag tycker det tar nog mycket tid för mig att krympa bilderna, och bara se ut vilken bild jag ska välja.
Men det blir väldigt läckert det du fixar med dina bilder.Helt otroligt man fattade inte hur det kunde bli så tredimensionellt.
Intressant, nån gång om jag får tid så...............Någon gång kanske man kan experimentera, men jag kan ju njuta av dina bilder.
Jo ljusstaken är så fin.
Kram Zara