söndag 18 januari 2009

Helgen

Vädret har varit grått trist och förkylningar har vi haft. Vi har inte varit riktigt i form, längtat efter att hitta på något. Så i lördags bestämde vi oss för att köra runt på lite loppisar. Vädret var kallt men solen tittade fram en stund när vi åkte över den skånska landsbygden.

Tog en bild mot solen, tycker den blev läcker.


Lite fynd blev det allt, bestick som skall bli smycken, emaljkannor, zinklyktor och en massa annat bra att ha :=)))

Vi tog också en tur till yngsta sonens lägenhet som är katastrof område:=))) nej det har verkligen gått framåt där :=) Alla golv, tapeter, gardrober, hela köket, ja allt är utslängt. Kan ni tänka er när han slet ut golvet i storarummet var där kilovis med fin sand som isolering. Just nu håller han på att sänka taket i kök och hall. Storebror hjälper honom, roligt att se de två arbeta och mysa tillsammans.Allt detta är utrivet och på tippen. Ja inte riktigt allt kryddstället tog vi hand om.
De hade önskemål om att få tacos att äta så vi åkte och handlade till detta. Kunde ju vara ett trevligt slut på en mysig dag att äta så gott tillsammans. När vi nu satt propp mätta och pratade blev det plötsligt helt ljust och himlen utanför fönstret helt lysande blå under ett par sekunder. Vi kunde inte förstå vad det var, men något ovanligt konstaterade vi att vi sett. Kanske någon mera av er som såg det. Finns lite att läsa här om det.
lånad bild

För lite sedan hade vi jordbävning… hy det var obehagligt och nu detta som var kusligt vackert.

Idag har vi putsat nysilver :=))) och gjort katastrof område i vårat uterum. Golvet där hade satt sig så vi har börjat bryta upp det. Vi har inte själva lagt golvet från början och visst undrar man när man ser reglarna ligga direkt i sand inte konstigt att dom börjat ruttna. Måste fixa till detta, tråkigt arbete som inte kommer synas när det är färdigt men vi kommer att känna det när vi går över det och de är ju inte helt fel.


Inga kommentarer: