tisdag 9 september 2008

Loppis

Första söndagen i september är det alltid loppis i Jonstorp, har blivit lite av en tradition att packa kaffekorgen och åka dit. Skulle som vanligt inte ha något men, men, alltid är det något som följer med hem :=) En gammal trälåda, det kan man ju inte få för många av. Två underbara gamla foton som satt i en trasig ram fick också följa med hem. De är tagna i Göteborg hos Axel Larson i hörnet av Victoria och Wasagatorna. Undra hur de hamnat i Skåne, tänk om de kunde tala…


Köpte också lite nysilver som skall värmas, böjas, bankas, poleras och kanske sväras lite över innan de skall bli armband och halsband.


En gammal strykbräda i trä fick också följa med hem. Den skall fixas och målas men tror inte den kommer att användas till styrkbräda, vi får se längre fram.
Kom och tänka på våra gamla dänkflaskor, visst är dom läckra.På denna loppmarknad säljs alltid lite marknadskarameller och det bästa av allt lite växter…
Hittade bland växterna det som stått på vår önskelista, en hibiskus XXL Newbiscus , den sista som fanns kvar. Köpte den så klart, för endast 100 kr :=)


Enorma knoppar…


Titta vilken vacker stor och fantastisk blomma, här jämfört tillsammans med trädgårdshibiskusens blomma.
Tänk vilken lycka man kan känna… ler…

Kramiz //kullervilla

Inga kommentarer: