lördag 23 februari 2008

Dammbygge...

Som vi har berättat innan så har vi byggt en bäck som är ca 15m och slingrar genom vår örtagård, ett jätte arbete som vi inte skulle vilja ha ogjort.
Sen är det så att har man vatten i trädgården så måste det skötas, vilket är ett jobb som görs med glädje. Just nu längtar vi efter att får vrida på kranen och fylla på vatten :=) då är våren här.
Vår Gremlins som vi döpt till Gohgo är på vinterförvaring, han längtar också ut till att få sitta på sin plats vid bäcken och göra sitt jobb, skydda vår trädgård ;=)

En damm har vi också, tro det eller ej denna kräver inget jobb, inga pumpar, slangar, filter mm, låter fantastiskt eller hur.En damm som egentligen inte är någon damm utan bara ser ut som en sådan har vi anlagt i anknytning till örtagården.
Nu är dom helt knäppa tycker ni säkert, och det är kanske sant. Det underlättar ibland :=) Men med lite fantasi och god vilja kan man skapa det mesta. Vi har använt oss av sten, sand, växter och ett silverglänsande treglasfönster och vips så har man en damm som lurat de flesta.

Kramiz Kullervilla

Inga kommentarer: