lördag 5 januari 2008

Nyas året

började med influensa som vi börjar hämta oss från nu. Ser att vi har blivit utmanade av Lily vilket innebär att vi skall berätta 7 saker om oss själva. Vi tackar för att du tänker på oss Lily men något som ni inte vet om oss är att vi inte är mycket för det här med utmaningar, kedjebrev mm. Vi vill hålla en låg profil på vårt sätt och vi vet att många andra bloggare känner som vi och så finns det de bloggare som känner för att även lägga ut saker om sig själva, tur att vi alla är olika och därför finns det så mycket olika att läsa hos oss alla. Alltså, vi antar inte utmaningen, utan de saker som ni vill läsa om oss får ni lista ut mellan raderna när vi gör våra inlägg.

En sak som vi absolut inte gillar är mördarsniglar och det har våra barn verkligen förstått. De har sett oss krypa runt med pastaslev och fångat singlar som sedan hamnat i en spann med salt. Kanske inte den bästa metoden, men säger alltid, när vi fångat en har vi tagit 400, för så många ägg lägger en mördarsnigel.
Julafton fick vi boken 50 sätt att mörda en snigel av ett av barnen. Bara titeln på boken får ju en att le.

Denna bok är helt underbart skriven och vilka sköna bilder :=) Inledningen i boken ser ut så här……


Här finns tokiga tips…..
Denna fälla har vi själv prövat med gott resultat….Detta är en bok vi verkligen rekommenderar. Trodde aldrig vi kunde skratta åt mördarsniglar :=)
kramiz//kullervilla
Inga kommentarer: