söndag 6 januari 2008

Beroende

det är något man inte märker. Jo, först när saker och ting går i sönder så förstår man hur beroende man blivit. T.ex. datorproblem, inte kunna komma in och läsa i trädgårdsbloggen. Är bara så frustrerande.Eller att telefonen inte funkar, inte hela världen, det finns ju mobiler. Men oj så dyrt det blev. Har varit utan hemtelefon sen innan jul. Men igår fixade det sig :=)


Köksfläkten är något man inte vill vara utan. Vår pajade och allt känns fett och konstigt utan den :=) Ny beställd, fås i veckan.Kamera är väl inte ett måste tycker säkert många, men här används den dagligen. Vi började i december månad att prata om att skaffa en systemkamera eftersom vi hade en bra digitalkamera. Hade nästan inte tänkt tanken färdigt förrän digitalkameran slutade fungera. Hjälp, nu märkte man hur beroende man var av kameran. Tankarna på systemkamera fick läggas på hyllan, vill ju ha en liten nätt kamera som man kan ta med sig överallt först och främst. Vi är nu lyckliga ägare till en Canon Power Shot G9 som vi nu håller på att lära oss, vilket inte är det enklaste. Men skam den som ger sig. Här kommer lite träningsbilder :=)

En torkad blomsterdekoration i närbild.
Öppnaren på en burk


Vi har en tavla med Jesus hängande i ett rum, testade att fotografera av den. När vi laddade in bilden på datorn blev vi nästan lite skrämda, det ser ju ut som om Jesus stod i vårat rum. Men på något sätt har rummet speglat av sig i tavelglaset.

Än så länge är vi nöjda med kameran.

Kramiz //kullervillaInga kommentarer: