måndag 29 oktober 2007

Höstsemester del 1…

För två veckor sedan bestämde vi oss hastigt för att vi måste bara komma iväg för att samla inspiration och bara vara. Österlen går resan till, för där vet vi att vi kan få det vi behöver. Ringer från bilen och bokar bed & breakfast i Simrishamn.Sen känner vi lugnet börjar lägga sig och färden går mot Skanör Falsterbo. Tänker oss att vi skall stanna till var som andan faller på och bara njuta, inte handla speciellt mycket :=) Men redan på första stoppet får vi fälla sätet i bilen. Vi har länge pratat om att snickra ett planteringsbord till örtagården men inte kommit till skott. Men här hittar vi ett underbart bord med keramikvask som bara skulle passa så bra. Jaha, där trillade det med att inte handla…… Längtar så till våren när det ställs på sin plats och vattnet kopplas in.


Sen körde vi vidare mycket nöjda. Så kom vi till en skylt där det står: Inte bara blommor, ja här måste man ju bara stanna. Detta är en liten trevlig butik med namnet Blomsterboden i Skanör, här finns lite av allt möjligt. Här hittar vi fyra lyktor från Aristo som vi en längre tid pratat om att köpa. Så det gjorde vi så klart :=)

Sen körde vi glada och skrattande ner till havet och bara njöt.

Nästa stopp var inplanerat, en butik vi har besökt ett flertal gånger som ligger i Trelleborg, Ting Ute och Inne . Detta är en mycket härlig butik, så om ni får möjlighet så rekommenderar vi varmt att ni åker dit.
Efter detta gick färden till
Fridas gård en liten butik som vi kände påminde mycket om Västra Ströö 39 men i mindre skala.
Nu var det sen eftermiddag och dags att bege sig till
Apotekarns trädgård och checka in. Ett gott glas rött i lugn o ro och sen ut för att äta aqvapizza. Detta är en pizza med havets alla läckerheter, helt underbar och ack så dyr för att var pizza. Men vad gör det när man kanske bara äter den två gånger om året :=)

Sen hoppade vi i loppebingen nöjda och belåtna.
Fortsättning följer...


kramiz//kullervilla

Inga kommentarer: