söndag 4 februari 2007

SITTER OCH BLÄDDRAR…

i Weibulls katalog för våren-07, då går våra tankar till Idéhuset på Österlen. Hittar inget i katalogen om detta så vi gick in på deras hemsida www.weibulls.com och läste att där var inget Idéhus -06 och om där blir något i år hittade vi inget om..
Men Skandinaviens största blomsterfält kommer att finnas och ha öppet för rundvandring på egen hand.
Är ni på Österlen så missa inte detta, ta med picknick korg och titta på de tusentals blommorna.
Sommaren -05 besökte vi Idéhuset och blomsterfälten som gav oss mycket inspiration.


Ännu en stackare som älskar trädgård och som precis som vi handlar lite väl mycket ibland.
Känner ni också igen er?


Det fanns många inspirerande gångar att vandra i. Visst ser det härligt ut med svart och vita plattor. Skapar en känsla av innemiljö.

Där fanns massor av olika arrangemang att vila ögonen på. I vissa rum hördes en lugn musik för att i nästa avlösas av behagligt fågelkvitter. Här ville man bara vara och här gällde det att minnas så mycker som möjligt, så kameran fick gå på högtryck.Plötsligt sprang vi på detta fantasiska Japanska tehus. Vill ha, vill ha, vill ha men allt kan man ju inte få här i livet……… eller kan man det.


Jaha, var placerar man ett hål i sin trädgård. Har tänkt så det knakar men vi får nog vara utan ett sådant, men magiskt var det!Men denna myshörna skulle man kanske kunna få. Tänk att sitta här med en bra bok och bara ladda batterierna. Ser detta som en perfekt hörna för slappa trädgårdsdagar.

Visst skall det bli kul att packa en picknickkorg när alla dessa utflyktsmål öppnar igen, att besöka nya platser, samla idéer och kanske köpa med sig något spännande hem.

Det är sådant som får solen att lysa även en molnig dag….

kramiz//kullervilla

Inga kommentarer: